Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Guro Bygg AB logotype


Ring oss för offert 0270-42 59 59Specialister på fönster

 

Guro Bygg utför det mesta inom byggnation och det vi inte själva kan utföra löser vi med vårt breda kontaktnät. Vi erbjuder våra kunder totallösning - en enkel och smidig lösning för våra kunder. På företaget arbetar erfaren och utbildad personal med flera år inom branschen. Har du ett byggprojekt - som privatperson eller företag är du välkommen att kontakta oss för en mer genomgripande information och kostnadsförslag.

 

Vi arbetar flexibelt och anpassar oss efter de faktiska förutsättningar och våra kunders önskemål. Har du frågor eller önskemål delar vi gärna med oss av vår erfarenhet. Tänk på att när du som privatperson anlitar oss kan du utnyttja ROT-avdraget.

 

Guro Bygg i Söderhamn har en lång erfarenhet av att byta fönster till villaägare men anlitas även av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Tack vare vår långa erfarenhet blir arbetet smidigt utfört. Våra snickare arbetar professionellt och gör det tryggt för er när ni ska byta fönster. Vi har även ett samarbete med en lokal återförsäljare av underhållsfria kompositfönster. Kontakta oss för mer information angående fönster. 

 

Välkommen att kontakta oss för offert - Guro Bygg AB

Fönster

 
Kontakt

Guro Bygg AB


Myskje 968
826 92 SÖDERALA

Kontakta oss
Email
Tel: 0270-42 59 59
Tel: 070-544 67 18
Översikt